TGIF

Det känns att det är fredag idag, det är två trötta personer som sitter i Hur nr 24 just nu och slötittar på en film. Jag själv har krypt ner under en filt för första gången denna höst, borde rimligen betyda att det verkligen är höst på riktigt nu.

Här hemma har vi varit riktiga hurtbullar som har spenderat en liten del av fredagskvällen på gymmet. För några veckor sedan hade det snarare varit att vi hade spenderat en del av fredagskvällen på Hemmakväll, väljandes både godis och film. Nu är det istället gym, proteinshake, mat i magen och därefter grönt te. Jag skulle ljuga om jag säger att det är superduperroligt, men effekt får det. 11 veckor kvar…

Nog om det där hurtbullandet nu…

Mellan gäspningarna så försöker vi hålla de där (o)djuren i styr här hemma. Den ena är värre än den andre, konstigt att de aldrig lär sig att ”föräldrarna” är trött på fredagar och behöver gärna lite extra snälla familjemedlemmar. Att de inte sitter där när man kommer hem fromma som små lamm och sedan fortsätter kvällen i samma tema. Kanske till och med äter sin mat i sina matskålar, inte plockar ut det bit för bit, kanske struntar i att leka med vattenskålen så att allt vatten åker ut på golvet för tredje gången idag, eller varför inte struntar i att riva, bita och hoppa på sin matte?

Och där åkte vattenskålen ut för fjärde gången idag… Tålamod är en dygd och kärleken är evig.

Imorgon blir det frukost på Ritz med gänget. Vi försöker få in en tradition av att ha AW på fredagar udda veckor och frukost på Ritz på lördagar jämna veckor – kan väl inte bli annat än förträffligt?

För övrigt så har jag insett att jag inte visat några ”helhetsbilder” på huset, så i helgen ska tid spenderas med att fixa och trixa lite så det blir renpresentabelt här hemma. Därefter kommer bilderna. Skulle vara ännu roligare att leta fram lite gamla bilder så att vi kan jämföra. Gammalt och nytt helt enkelt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *