Snart på resande fot igen

Tvättmaskinen går varm här hemma för ikväll så packas resväskorna igen. Denna gången bär det av till den kungliga hufvudstaden där en av mina allra närmaste vänner ska gifta sig med sin O.

Det är faktiskt lite av ett projekt när man reser med bebis. Denna gången ska lillans mormor och bonusmorfar följa med (och agera barnpassare på hotellet under bröllopsfesten) så därför har det varit både tåg- och hotellbokning för oss allihopa, sedan ordning av passning av Strösslan, Sture och huset i sig, lägg till lite packning av festkläder, flaskor med alla tillbehör (som matvärmare) när lillan ska passas, lillans kläder, våra andra kläder, skor, vagn… Ja, listan kan minsann göras lång.

Där mellan så fixar jag med julkorten som måste skickas senast måndag, städar så att det är rent och fint när vi kommer hem, tittar lite ner i bröllopsplaneringen, ordnar med den nya bilen som ska hämtas på måndag… Ja, den listan kan också göras lång.

Och Skrutten jobbar och sliter han också. Vi tittade på varandra med var sin uppsättning av mörka ringar under ögonen igår när det tog två(!) timmar att lägga lillan. Hon är förkyld och det har satt sig på luftrören, inget farligt och på väg att gå över, men ack så irriterande för en liten bebis.

Så… Vad gör man när energin tryter? Då sätter man sig ner tillsammans i soffan med var sin kopp te och pratar strunt och trams en liten stund.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *