Nu åker vi och hälsar på pappan

Vi har precis lyckats med konststycket här hemma att pilla i den lilla magen lite kalkon, kyckling och grönsaker (utblandat med en skvätt päron- och aprikospuré, alltså dessa smakkombinationer…) och nog fick hon energin av detta för just nu far hon runt i gåstolen och härjar med en papperspåse så det står härliga till. 

Innan lunchen så bakade vi tillsammans i köket, inför ikväll, och det blir något så slurpigt som en liten tårta med chokladbollsfyllning. Nu ska man egentligen inte testa något för första gången när det ska bjudas till gäster, så vi får hålla alla tummar vi har att det blir bra. 
Under lunchen så lyssnade vi på en spellista på Spotify som vi gjort inför bröllopet och då började vi sakna pappan i familjen extra mycket. Så pass att vi inte kan hålla oss ifrån att åka och hälsa på honom. 
Så vi packar ner ett gäng cupcakes och siktar mot Listerlandet i jakt på den där Skrutten, vi ska nog försöka pricka in deras eftermiddagsfika så det blir lite ärenden först på stan. 

1 Kommentar

  • Tror skruttan behöver sin fina haklapp och sked som hon lämnade kvar hos pyret! Bra sätt att ordna första daten lite så där oskyldigt! 😉 vi får bestämma blinddate åt dem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *