En händelserik vecka går mot sitt slut

Det här har minst sagt varit en händelserik vecka, på alla plan, och avslutades igår med att jag drog på klackarna och målade läpparna röda för att fira en barndomsvän som fyllt trettio år. Det blev dock en en ganska tidig kväll för egen del, vilket nog behövdes efter denna veckan, men ack så trevligt det var.

Och idag har vi haft en väldigt lugn första advent innehållandes tända det första ljuset, fika med svägerskan och hennes familj, andas massor av frisk luft, plocka undan det sista i trädgården för vinterförvaring och baka pepparkakor tillsammans i vår lilla familj.

Och så kom min kära mor och styvfar förbi med lite ljusslingor och ljusnät, deras tålamod att reda ut dem hade tagit slut så om vi lyckades få ihop det där reda-ut-tålamodet så kunde vi behålla ljusslingorna istället för att de skulle åka till miljöstationen.

Sist, men inte minst, så hade maken en vän/kollega/granne (japp han är alltihopa) för att påbörja en liten hemlis som avslöjas i dagarna som kommer…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *