En vacker trappa

Vissa delar av huset är inte direkt de mest uppmärksammade. Men någon gång under helgen så stannade jag upp och såg hur fin vår trappa inne i huset är. 
I vårt hus har vi våra kvadrat fördelade på tre våningar, två bostadsplan och sedan en källare som vi inrett som ett stort badrum samt lite olika förvaringsrum. Kanske inte den mest idealiska lösningen för en familj kanske med många våningar, och det krävs en hel del fokus på att ha koll på att grindarna är stängda när de ska, men vi är så förälskade i vårt lilla hus ändå. 
När vi köpte huset hade det varit heltäckningsmatta över alla golv på ovanvåningen och trappan var helt inklädd i plast. Efter några(!) tag med slipmaskinen fick vi fram det vackra trägolvet som vi sedan målade vitt och trappstegen blev mörkbetsade. Den ganska så maffiga väggen som sträcker sig ända upp mot vinden prydde vi med en tapet från Laura Ashley som vi spontanshoppade när vi köpte tapeten till sovrummet. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *