Sista sommarmiddagen..?

imageimageimageimageimage

Efter en eftermiddag på språng (matinköp, klädesinköp samt fotbollsmatch) så var det ingen i familjen som var särskilt intresserad av att laga mat. Än mindre tänka ut vad vi skulle äta. Ännu mindre handla vad vi skulle äta.

Så vi tog det ytterst enkla valet och packade in oss i bilen och tog oss till den där hamnkrogen som var stängd vid förra besöket.

Egentligen var jag mest sugen på Moules Frites men vågade inte riktigt lita på att den yngsta loppan skulle sova sig igenom ett helt kilo musslor. Så det fick bli en hederlig Fish n chips. Gott, lite uttjatat kanske men lätt att äta med en hand.

Vad som dock var ytterst njutningsbart var ett glas iskallt (alkoholfritt) vitt vin.

Och vem vet – kanske var detta sista sommarmiddagen på uteservering?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *