Mötesonsdag

image image

Idag packade jag in båda barnen plus hund i bilen under förmiddagen och begav oss ut till päronen i Hällevik.

Medan min mamma och styvpappa passade min största tjej genom att ta henne en sväng till stranden så fick jag och min vän Carro lite fri mötestid efter att ha lyckats somna den yngsta loppan i vagnen och få var sin hund att ligga tyst och snällt i skuggan. Inte så illa arbetat visst?

Därefter kunde jag och Carro planera vidare ackompanjerat av god fika och svalkande vatten. Det var nämligen så att vi fick en liten ide för några veckor sedan som vi nu kämpar för att den ska bli verklighet.

Carro hade också med sig egen saft som hon gjort med sådan där råsaftcentrifug på äpple, morot och rabarber från trädgården. Helt otroligt gott. Så gott att det blev en centrifug införskaffat på direkten för min mamma.

Vilken riskerar att bli stulen inom en snar framtid… (Ja jag vet att vi är ”lite” efter alla andra med det hör juiceandet)

Och miljön hemma hos min mamma kan man inte direkt klaga på. Är en av mina absoluta favoriter här på jorden.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *