Två bondgårdsbesök på en och samma dag

Först var vi, som sagt, på Brinkagården, som är gården där Rebeccas man vuxit upp och det är hans familj som öppnar upp gården två gånger om året. Det är dels vid allahelgona för pumpapyssel och som idag – Äggadan och påskpyssel.

Vi åkte hölass, tävlade i femkamp, åt pannkakor och körde traktor.

Så otroligt fint ordnat för barnen och vår stora loppa hade ett leende på läpparna precis hela tiden.

Efter Brinkagården styrde vi några mil in i Skåne till Persgård där Kajsas mamma bor med sin sambo. Först fikade vi och beundrade fina fina August och därefter fick vi gå rundtur bland alla spännande djur.

De har verkligen massor av djur, alltifrån påfåglar till hästar, och vi fick en guidad tur genom allt. Det riktigt lös i ögonen på min kära dotter och jag vet inte vem av oss som ställde flest frågor till Hans-Ola (som driver gården).

Vi har fått lov att komma på besök flera gånger och det är lika roligt precis varje gång. Så snällt att de lägger tid och energi på att bjuda in och visa oss runt. Och loppan fick hålla en griskulting för allra första gången.

Det var en trött, glad och väldigt nöjd tjej som gick och la sig efter kvällsbadet här hemma. Och mammahjärtat är precis lika trött, glatt och nöjt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *