God morgon…

Det är en något sömndrucken undertecknad som fortfarande försöker klara ut morgongäspningarna här hemma, en sovmorgon till trots.

Det blev en alldeles för sen sänggång igår, vilket jag egentligen inte trodde när vi satt här trötta efter allt kalasande, så det får bli några extra gäspningar innan jag är i fas igen.

Semestermorgnarna börjar förresten här hemma med att Andreas tar barnen och knatar upp och gör frukost. Sedan ropar Althea ”kaffet har runnit ner mamma!”, som ett litet lockrop på den kaffetörstande mamman, och jag kan liksom inte låta bli att bli full i skratt som start på varje dag.

Den här bänkskivan som vi har i köket måste vi förresten göra något åt, någon gång, den är lite nött och stött och har fått en del vattenfläcksskador. En slipning och lite omtanke behöver den minst. Men men…

Nu ska jag fylla på kaffekoppen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *