Smygkik!

 
  Före                                                                          Efter
Bjussar på en liten smygkik på vårt senaste projekt sedan  några månader tillbaka. Ett gammalt femtiotals hus blev vårt i mars i år och sedan dess har ju det mesta av vår tid lagts på renovering av detta. Det var inte särskilt mycket alls som gjorts på huset, trädgården eller garaget sedan allt stod klart 1952. En nyligen bytt panna fick vi med i köpet med annars så är det fixa, laga, trixa och renovera i varje hörn. 
En av de stora bitarna har varit att få den gula (i och för sig fina enligt vissa) fasaden till vit, byta fönster från bruna, gamla och flagnade till nya gråa och få dit nytt tak. Efter en inledningsvis trög start på grund av vissa meningsskiljaktigheter kring… ja, kommunala spörsmål… så fanns (ganska) snabbt en fin vit fasad som är ett alldeles utmärkt jobb gjort av Sydöstfasad och efter lite eget utmärkt jobb så fanns också nytt tak och nya fönster. 
Den gamla fasaden syns på det vänstra fotot och en liten bild av hur det ser ut nu (den gula balkongen ska bort, jag lovar) fast sett ifrån baksidan av huset visas på den vänstra bilden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *