Måndag… Nä… Tisdag!

För en sekund där så trodde jag faktiskt att det var tisdag, men så var det ju inte. Söndag igår, innebär måndag idag. Punkt där.

Just nu så tvingas hela kollektivet att se Svenska Hollywoodfruar här hemma (inga namn nämnda på vem som tvingar vilka) och vi erkänner nog alla att skämskudden åker fram titt som tätt. Men underhållande är det minsann.

Vet faktiskt inte vem av de där Hollywoodfruarna som framkallar skämskuddsreflexen mest. Är det kanske den där ”skönsjungande”… ja, vad hon nu heter, eller kanske den där Gunilla som kallar sig skådis och stagemom, eller Isabel Adrian som inte förstod att det behövdes ett amerikanskt körkort för att köra i USA (under längre tid än en kortare semester), eller är det kanske Isabels assistent (som i och för sig har ett mycket fint namn). Hur som så är det underhållande TV som av någon konstig anledning är något beroendeframkallande.

Förutom en god middag och underhållande TV så var en av dagens (riktiga) höjdpunkter ett telefonsamtal med en barndomskamrat som ska ha barn vilken dag som helst. Vansinnigt roligt att prata om allt det spännande som nu, efter nio månaders väntan, finns precis framför henne och hennes sambo. Barnrummet färdigt, telefonen alltid nära till hands och skötväskan redan packad och redo i bilen. Spännande är nog bara en början på vad som ska komma.

Skrutten (det där ”gamla” smeknamnet på sambon hänger kvar, till sambons förtret) och Strössel är ute på dagens sista runda och jag bör nog själv bege mig till badrummet för att tvätta bort ansiktet och göra mig redo för natten.

Tisdag var det imorgon visst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *