I väntan på match…

Om 46 minuter så startar EM-kvalmatchen (San Marino – Sverige) och vi sitter redan på plats i soffan. Dels för att en fjärdedel av kollektivet befinner sig nere på plats, och då inte på plats i soffan utan på plats på riktigt, och vi är lite nyfikna på om vi får syn på honom men sedan också för att vi faktiskt hinner med Idol på TV4 en sväng innan matchen börjar på riktigt.

Dippen står på kylning i kylen, chipsen är upphällda i skålen och ett glas rött finns framdukat på soffbordet. Och fastän att det bara är tisdag, trots att uppräkningen av ”godis” mer visar på att det skulle vara fredag, så känns det ganska välförtjänt efter 1000 meter i simbassängen igår och skogspromenad idag.

Livsnjutning på hög nivå.

Om jag pratat tidigare om en skämskudde som åker fram vid program som Svenska Hollywoodfruar så är det inget mot hur ofta skämskudden åker fram under Idol. Ibland vet man inte riktigt hur långt ner i kudden som man ska borra ner näsan för att slippa skämmas när deltagarna sjunger på sina auditions. Dock all cred till dem som vågar ställa sig framför juryn och sjunga, oavsett vilken kvalité det är på sångrösten, för jag hade minsann aldrig själv vågat ställa mig där.

Jisses, nu kallade Alexander Bard en av deltagare i Idol för lapptroll. Programmet har helt klart blivit snäppet värre detta året. Lär bli spännande. Och nu talar han om för en musiklärare att han har dåligt omdöme för att han sökte till Idol

Nu är det kanalbyte till TV3 och EM-kval, enligt rapport från kollektivmedlemmen som är plats så har det varit 32 grader varmt och ölen smakar gott, låter väldigt väldigt jobbigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *