Tankar mitt i en vardag

Ibland finns det stunder i livet då man stannar upp och faktiskt inser hur bra man har det.

Det är så väldigt lätt att det allt som oftast fokusera på stress, press, allt som ska göras, listor som ska betas av, hus som ska byggas, hus som ska säljas, räkningar som ska betalas, saker som ska plockas undan, disk som ska diskas, tvätt som ska tvättas, ja, listan kan göras lång…

Och så ibland händer saker som påminner en om hur skört livet faktiskt kan vara.

Det gör att tankarna kring stressen och pressen i vardagen skingras för en stund och jag själv inser hur lyckligt lottad jag är som är frisk, har en underbar familj, fantastiska vänner och så himla mycket av det som gör livet sådär riktigt fantastiskt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *