En söndag på soffan

Efter en lördagsnatt på stan så har söndagen (välförtjänt) spenderats i soffan hemma hos O och C i Abrahamsberg. Tur att de dels har en väldigt mysig soffa men också hade laddat… hyrt, menar jag ju så klart hela tre filmer.

Helt ärligt har vi inte rört oss många metrar idag, förutom en sväng ner på Ica för att inhandla diverse snaskiga saker. Nyttighetsfaktorn i kombinationen av att röra på sig så lite som möjligt och äta så mycket snask som möjligt kan ju diskuteras.

Om man skulle se oss idag kanske man inte skulle känna igen oss från igår, då var vi verkligen en mer smashing version av oss själva. Det var nämligen inte bara jobb som jag åkte upp till Stockholm för utan även för en överraskningsfest för fina vännen O, eller Oilert som vi också brukar kalla honom.

Hans sambo har sedan några månader tillbaka planerat denna överraskningsfest. Födelsedagsbarnet (som faktiskt fyller år först på tisdag) trodde att bara han och hans sambo skulle ut och äta middag på restaurang tillsammans med mig för att jag var uppe på besök. Sedan anade han nog lite ”ugglor i mossen”, fast låtsades snällt nog inte om detta.

Middag på restaurang blev det minsann och vin i glasen, tal, dans och inte hemkomst förrän kring 04-tiden. Kvällens outfit blev en nyinförskaffad svart byxdress och det klappa faktiskt lite på axeln för att jag vågade denna outfit. Snyggt som tusan, om man nu får säga det själv.

Det är nog den där sena hemkomsten som är grunden för dagens trötthet, inte så konstigt kanske…

Nu återstår det bara att få lite riktig mat i magen och sedan försöka ladda inför kommande dagars kurs och konferens.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *