Friday – I´m in love!

Arbetsveckan är slut och ett glas rött är upphällt, middagsmaten sprakar i köket och det knackas på dörren titt på tätt av vänner som kommer på besök. En stund funderade jag på om jag missat att det är någon fotbollsmatch på TV ikväll, i och med att besöken dels är något oplanerade (eller mig ovetandes) och även uteslutande av den manliga sorten, men det är nog inte någon fotbollsmatch – bara hederligt gammalt fredagsmys.

Dock funderar jag på hur jag ska kunna hålla ögonen öppna, det är något av en förlamande trötthet som har drabbat mig denna fredag, kan vara den långa veckan som jag har i ryggen. Eller kan man få jet lag av en Stockholmsresa?

Nu blir fredagsmiddag – fläskfilé med en touch av thai!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *