Måndag!

Svoosch så var både förra veckan och dess helg förbi. Och denna måndag har minsann gått i samma tempo. Helgen var alldeles förträfflig. Den spenderades nämligen, eller i vart fall lördagen, men ett helt tjejgäng som umgicks från klockan 13.

Tjejerna som umgicks spenderade dagen med diverse spännande aktiviteter som hade anordnats av Becka och Kajan. Vi lärde oss att dansa ”chairdancing” (hur det nu stavas…) och att tävla både i Körslaget och Så ska det låta. Alldeles förträffligt helt enkelt.

Att det var upptåg i helgen känns både i kropp och knopp. Inte ens idag har jag känt mig pigg. Men helt klart värt det var det. Dock har jag en ihållande träningsvärk som ett litet bevis på hur taskigt tränad jag är just nu. Bättring får nog utlovas på den punkten.

Ikväll händer det inte så mycket utöver det vanliga. Förutom att en av sambosarna har bestämt sig för att sluta snusa. Efter att ha snusat i nästan 15 år så kommer detta (minst sagt) bli en spännande resa att följa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *