Myrans födelsedag

Det håller fortfarande på att återhämtas ifrån förra veckans trafikincident och allt det praktiska kring detta. Sedan är det överlag mycket att göra just nu och därför blir det bara ett kort inhopp här.

För idag är det ingen vanlig dag utan det är Myrans födelsedag – hurra hurra hurra!

Det är otroligt hur mycket jag saknar henne. Fastän min virriga hjärna skrev att hon var i New York (gällande allahjärtans-hälsningen) fastän hon är lite närmare än så då hon befinner sig i London. Men ändå. Det märks när Myran inte är i Sverige, det känns liksom i hjärtat.

Stort grattis på din dag min vän, hoppas att du har haft en alldeles förträfflig dag.
Bilder från min och Myrans tid som sambor i studiestaden Uppsala. Underbara, underbara minnen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *