Tråk

Herrejisses vad tråkigt det är här inne när det händer noll och ingenting (förlåt). Det ska så klart bli bättring nu (förlåt).

Om man får lov att förklara sig lite så är det bara av den enkla anledningen att det där vardagspusslet ibland kan gå från ett vanligt pussel med cirka 24 bitar till ett vardagspussel med över 10 000 bitar. Bara för att försöka illustrera.

För att köra en snabb ”recap” så har vi sedan cirka en och en halv vecka tillbaka sålt huset som vi bor i idag (vårt första projekt) och dels innebär detta lite pyssel i form av kontraktsskrivande, klausuler som skulle uppfyllas och besiktningar. Sedan så innebär det ju också att vi har lagt in en högre växel gällande vårt nya projekt, för att få detta klart inför den första juni, då vi lämnar över detta huset och måste ha någonstans att flytta till.

Men som det firades när vi hade fastighetsaffären i hamn. Det var verkligen en sten som föll ifrån hjärtat och detta firade hela kollektivet genom att dricka (flera flaskor) skumpa och lyssna på musik en hel fredagskväll.

Dock är det ju som sagt så att vi nu har ”lite” att stå i (igen), framför allt för att kunna stå inflyttningsklara i det nya huset i slutet på maj. Hur vi ska hinna? Det är det nog ingen av oss som vet just nu…

Resultatet av att det är ”lite” mycket just nu är bland annat;

– att det ligger en klädhög i sovrummet som jag tror är smutstvätt som egentligen borde förpassas till tvättkorgen. Varför den inte hamnar där istället för att växa sig större på golvet är en gåta,

– att man gör saker som att glömma nyckeln i ytterdörren på morgonen,

– att man inte betalar räkningarna förrän man börjar ana påminnelseavgifterna analkas,

– att Big Brother klockan 22 på kvällen är den enda omvärldskontrollen som görs per dag, allt annat faller liksom utanför ramen för vad som hinner tv-tittas (skrämmande tanke, men av den naturliga orsaken att detta sänds precis vid sänggående… Nu insåg jag precis att Nyheterna sänds då också… Anledningen/orsaken är kanske inte så godtagbar),

– att man förvirrat ibland inte ens vet vilken dag i veckan det är,

– att Skrutten och jag bara hinner att utbyta meningar om saker som rör hus eller Strössel, kärleksförklaringar eller vanliga ”hur har din dag varit?” är tämligen mer ovanliga,

– att det ligger en klädhög i garderoben som jag tror är ren, varför den inte bara av sig självt hoppar upp fint på galgarna och i rätt ordning är en till gåta,

– och… ja, mycket annat…

Så summan av kardemumman är att det är mycket just nu, men att det ändå ska bli bättring.

(förlåt)

1 Kommentar

  • Glöm inte att andas lite också bara!!
    Vi har precis flyttat in i vårt hus. Eller ja, våra saker har flyttat in och vi själva fick flytta in hos mannens föräldrar. Är ju ingen höjdare att bo i ett hus utan toalett kände vi… 🙂 Min poäng är alltså att det säkerligen löser sig även om det inte hinner bli helt klart. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *