Vi är på plats!

Det är fortfarande kaos, men kaoset har i vart fall flyttats från Hörvik in till ”city”. Det står lådor och saker precis över allt och det var en kraftansträngning att bara få fram de viktigaste sakerna inför morgondagen – smink, duschprylar och jobbkläder.

Vi har i vart fall hunnit med att tömma det sista i huset i Hörvik idag, så att det står redo för flyttstädningen imorgon.

Nästan allt är borta, förutom en soffa (som ska stå kvar) och så skafferilådorna som jag precis kom på att vi glömde. Det man inte har i huvudet får man ha i benen…

Annars så ska vi snart sova vår andra natt i det nya huset, kylen och frysen är fylld med nya matvaror, Loreen vann ESC igår och idag har det varit Mors dag. Livet behandlar oss just nu på ett alldeles ypperligt sätt.


Vårt nya sovrum med säng bäddad med helt nya lakan och nytt överkast.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *