Slappsöndag

Det görs inte så många knop idag i hus nummer 24. Gårdagens bröllop var en fantastiskt fin, kärleksfull och rolig tillställning.

Vilket dock föranleder ett litet långsammare tempo denna dag.

Ett lugnt tempo gör dock att man passar på (eller tar sig tiden kanske man ska säga) att göra en massa mysiga saker precis hela dagen. Vi har därför passat på att luncha på stan, promenera till affären för att införskaffa fruktsalladsingredienser, förtärit en underbar fruktsallad med massor av jordgubbar och melon och därefter spenderat eftermiddagen och kvällen i soffan. Soffmys tillsammans med Nea, Kajan, Skrutten och Strössel – otroligt mysigt.

Och så lite EM-final (så klart) där vi med spänning väntar på om Spanien eller Italien ska ta hem titeln.

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *