Fullt hus

Den där solen verkar faktiskt hålla sig borta riktigt ordentligt. Det gör oss faktiskt inte så mycket, det är ju trots allt skönt med semester ändå.

Vi passar på att äta långa frukostar, bjuder vänner på middag, ser på film och så myser för fullt med Strössel och Sture.

Men lite längtar man efter solen ändå. I vart fall bara för att få en fin solbränna på den fortsatt vinterbleka nosen. Att gå slänga sig i solstolen eller kanske packa en väska och cykla till stranden.

Intill dess att solen kikar fram så fortsätter vi att umgås här hemma, umgås i vår lilla familj.

Strössel och Sture håller oss minst sagt sysselsatta. Att försöka få en tvåårig hund att leka försiktigt med en kattunge, eller att få en kattunge att inte reta den tvååriga hunden, är inte alltid det lättaste.

När de springer 17:e varvet i soffan samtidigt som man försöker dricka morgonkaffet, springer rakt över vatten- och matskålarna så att allt far ut över köksgolvet, när Strössel daskar till Sture så han åker kana över golvet eller när Sture biter sig fast i Strössels öra, så har man ganska så lätt för att hålla sig för skratt.

När de sedan har somnat tillsammans i soffan, när Strössel tvättar Sture eller när Sture vill krypa tätt intill och somna precis under hakan eller vid nacken. Och för att inte tala om kärleken när Sture spinner så fort Strössel kommer i närheten av honom. Eller inatt när vi försökte göra det så mysigt som möjligt för Sture i sängen men han ändå valde att sova hos Strössel, hon sträckte ut en tass och välkomnade honom att sova hos henne.

värker nästan hjärtat av kärlek.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *