Hemgjord Tzatziki och middag med vänner

Kajan kom idag hem från sin Mallisresa och detta passade vi på att fira med en grillkväll. Nea kom också förbi och vi slängde ihop fläskfilé, en hederlig flintastek fick följa med, rostade potatis med tryffelolja och så då Tzatziki. Slurp!

Därefter blev det att titta med ett halvt öga på Valentines Day men mesta att prata massa strunt.

Vädret det fortsätter att hålla sig borta, eller rättare sagt det fina vädret håller sig borta. Men det har jag och alla andra klagat nog på redan, men är det inte bara för tråkigt ibland ändå?

Att inte ens kunna sitta ute och grilla en kväll i juli, eller att halvt frysa ihjäl under gårdagens restaurangbesök eller för att inte tala om när jag och Skrutten såg på film i veckan – tända ljus och filtar – känns mer som oktober än juli.

Men men… Det är ju inte så mkt att göra åt det där. Vi fortsätter ändå att semestra loss. Njuter av sovmorgnar, långa skogspromenader, massor av umgänge med vänner och så (självfallet) massor av mys i vår egna lilla familj.

Just nu kikar jag över på Strössel och Sture som ligger tätt ihopslingrade – det finns nog inget sötare!


Gurkan till Tzatzikin som för tillfället var på avrinning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *