Här var det tyst…

Nu kan jag inte skylla på semestertider med allmänt semesterfirande, tystheten har istället berott på att jag fick ett varningsmeddelande från bloggplattformen att ”misstänkt aktivitet har detekterats på ditt konto” och hela kontot spärrades och man fick trixa med lösenordsbyte med mera.

Så, nog om en saken…

Sedan en vecka (och lite till) är vi tillbaka i vardagslunken. Jobb, fredagsmys och allt det där andra.

Men vilken semester vi hade i år. Jag kan inte annat än vara nöjd, glad och tacksam för de fyra långa semesterveckorna som vi hade. Vi hade ingenting alls särskilt planerat, förutom en tripp till Göteborg för att gå på Liseberg och hälsa på farmor, och vi njöt verkligen av att ”bara få vara”.

Vi njöt av att allt det där vanliga bara fick ta lite extra lång tid och göras med extra stor omtanke. Vi möttes inte längre som hastigast i dörren när den ena av oss kom hem och den andra skulle vidare. Nu tog vi tillfället i akt och rådde om varandra. Handlade i lugn och ro, lagade goda middagar, småpratade med vänner som strosade förbi, pratade med grannarna över staketet och massor massor av annat så klart.

Vissa kanske hade tyckt att det var alldeles för tråkigt att inte ha en massa spännande saker planerat under semestern, men efter år av husbyggnationer tyckte vi att detta var alldeles alldeles underbart. Och de där spännande sakerna kom ju ändå, alldeles naturligt, fastän att vi inte hade planerat dem sedan innan.

Och nu fortsätter vi. Hösten kommer snart komma intågandes, och det känns helt ok. Även om man kanske känner att man inte direkt hann tröttna på solen denna sommaren direkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *