En helt vanlig onsdag

Dagen idag har varit en helt vanlig dag. Kaffe i bilen under morgonen, jobb, träning och middag framför TV:n.

Alldeles nyss slocknade de små liven, Strössel och Sture, här bredvid oss i sängen. Fastän att Sture gärna håller koll på mina fingrar som dansar över tangenterna. De blir helt plötsligt väldigt roliga leksaker de där fingrarna.

Det som dock inte var helt vanligt idag var att dansen började igen. Ny termin, nytt tema och ny show om några månader. Otroligt spännande om jag får säga det själv.

Det som i och för sig inte var helt vanligt heller var att jag anslöt med Kajan på gymmet innan dansen. Det börjar snart bli fason på de där träningsrutinerna igen. Efter att ha legat i ide allt för lång tid…

Och vad sägs om morgonpromenader strax innan 06 på morgonen? Om det inte hade varit för att vi är fyra personer som går tillsammans så hade jag minsann aldrig ens kommit på tanken.

Men skönt är det, både med morgonpromenaderna och den där träningen, även nu redan efter kort tid så känns energinivån som en helt annan.

Och på tal om de där morgonpromenaderna så är det dags imorgon igen (vi försöker satsa på två-tre gånger i veckan) kanske dags att sluta ögonlocken?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *