Besök från Stockholm

Förra helgen hade vi äran att ha fina Lilla K och hennes O på besök. De hade en sen semester i år och hade därför precis gått på semester och passade nu på att komma ner till oss en sväng.

Lilla K har faktiskt varit nere och hälsat på varje sommar sedan jag flyttade hem igen till den lilla staden. All cred till henne för det faktiskt. Det hinner ju tyvärr ändå gå lite tid mellan gångerna vi ses, men det spelar faktiskt ingen roll, för när vi väl ses så är allt precis som vanligt.

Vi spendera fredagskvällen på Salvatores Trattoria, en av de (eller kanske den enda?) restauranger i vår hemstad som faktiskt har riktigt god mat och trevlig miljö. Ganska lättsamt sätt att spendera fredagskvällen också i och med att jag och Skrutten slapp stressa med att fixa med middag efter jobbet, vi har som sagt inte semester längre, lättare var det att bara knalla ner på stan och få det hela serverat istället.

Lördagen inleddes med frukost på Ritz och sedan hann vi faktiskt med att ta oss ett dopp i Levrasjön och det var precis lika härligt som vanligt, även om man allt känner att vattnet är lite kyligare nu än det var under semesterveckorna. Och på kvällen slog vi ihop ett gäng vänner och anordna en liten improviserad pubrunda. Först var vi hos Nea som bjöd på Hallonmojitos och i tema ”grönt”, därefter tog vi oss till Kajan som hade tema ”kärlek” och bjöd på en hel drinklista av olika drinkar. Bland annat kunde man välja en jordgubbsdaiquiri som var to die for, extra pysslig hade Kajan varit och skrivit drinkmenyn med en vitt penna på en av köksluckorna. Hemma på Aspan så hade vi fixat ihop ett New York-tema och bjöd på Long Islands, Cosmopolitans och små miniburgare.

Trevligt som alltid var det, men det är nog svårt att inte ha det trevligt med vårt lilla gäng.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *