Kristallengalan

Idag kom både jag och Skrutten hem ordentligt trötta efter jobbet. Energinivån räckte nätt och jämt till att klura ut hur vi skulle få i oss middag. Och framför allt vad vi skulle få i oss till middag.

När vi väl fått i oss middagen, som blev ett riktigt gott ihopkok av ”vi tager vad vi haver”, så satte vi oss i soffan framför Kristallengalan. Och min mage som jag har skrattat och fortfarande skrattar.

Filip och Fredrik, som i år leder galan, är helt fantastiska. Allt de tar i verkar bli guld. Hemma i sofforna är det nog många som sitter och skruvar på sig för att de är ju ändå ganska så… tramsiga..?

Eller i vart fall så är Filip och Fredrik inte någon annan än sig själva, även om de är något ”spårade”, och det är minsann fantastiskt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *