Kräftskiva!

En kräftskiva har vi varit på i år och det var hemma hos fina Max och Carro. De har också nyligen renoverat hus så det blev en lång rundvisning i huset, i och med att det var första gången vi var där, och vi ramlade snabbt in i diskussion om allt jobb, alla planer och allt det där andra med husrenoveringar.

De har fått det otroligt fint i deras hus. En av de mest fantastiska delarna är deras uteplats, en uteplats under tak där de låtit ett träd få en central roll genom att gå rakt genom uteplatsen. Till kräftskivan hade de dekorerat med… vad heter det nu igen? Sådana där runda grejer med glada gubbar på…? I vilket fall… Sedan när mörkret hade lagt sig blev det om inte än mysigare med tända ljus och musik.

Som avslutning på kvällen la vi oss på stora filtar mitt på gräsmattan, släckte ner alla lampor och ljus, och tittade på stjärnhimlen. Vi fick faktiskt se säkert över tio stjärnfall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *