Fullt ös medvetslös

I hopp om att komma hem i ganska så normal tid imorgon så kördes det i högsta tempo idag. Känns både i kropp och knopp ikväll. Framför allt för att det är svårt att varva ner, vilket egentligen inte är logiskt då man ju är hur trött som helst.

Tilläggas ska att jag efter hemkomsten ägnade en bra stund till att sortera in räkningar och viktiga papper i respektive pärm. Det är någon form av hatkärlek det där, det är så sablarns tråkigt måste men sedan samtidigt får man lite njutning av att det är snyggt och prydligt. Skrutten han både dammsuga i hela huset, åka iväg och träna och skura golvet under tiden jag papperspysslade. I ärlighetens namn tror jag inte det har blivit gjort sedan vi flyttade in i nya huset.

På tal om något helt annat så blev kvällens middag en halv El Maco och sju pommes (mer gick inte ner trots den tomma magen) från Mc D. Som förtärdes i bilen hem.

Sällan känner man sig så ”ordentlig” som när man av utsvultenhet ramlar in på Mc D på vägen hem, får sin enkla hamburgare (som aldrig ser ut som på bilden) och försöka äta den någorlunda smidigt i bilen hem, stressad är man så det är lika bra att göra två saker samtidigt. Smidigheten består mest av ett desperat försök att få hamburgaren in i munnen, och inte på sätet, ratten, handbromsen, rutan eller växelspaken. Tråkigt, onyttigt och totalt onödigt.

Att sedan snabbmatsrestarangen är som en mindre fritidsgård gör inte det hela bättre. När man står där glåmig och trött, och smått skamfylld, orkar man liksom inte med kassörskor som chittchattar med varandra om hur många timmar de får på sina jobbscheman, att de delar ut muffins och kaffe till sina ”homies”, att de snackar skit om chefen, försöker bräcka varandra i helgplaner eller en diskussion om de fått sin personalmat eller inte. Man vill liksom istället bara ha sin onyttiga mat fortast möjligt och vara där ifrån fortast möjligt. Resten behöver man inte veta.

Nog om det…

Nu blir det en podcast och sedan sömn. Imorgon finns det planer på en AW och på lördag är det middag med vänner – helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *