Helgen svischade förbi…

Som tiden flyger förbi, man slutar aldrig förvånas. Det har hunnits med både en AW i fredags (jag var nästan i tid också), fix i huset, middag med en kollega och hennes sambo igår och träning följt av en tacomiddag och därefter bio idag. Man hinner alltså med en hel del ändå.

Middagen igår var tänkt som en liten uppstartsmiddag inför vårt Höstrace. Skrutten och jag ska nämligen tillsammans med kollegan och hennes sambo bli strikta vad det gäller kost och träning nu i tolv kommande veckor. Första delmålet är den 13 november då vi flyger en sväng till Stockholm för konferens.

Tolv veckor av noll sött och socker, mindre kolhydrater (förutom i nära anslutning till träning), mindre fett och en stor del protein. Inte ens mjölk till kaffet ryms inom vår plan, hemska tanke…

Det kommer bli tolv intressanta veckor må jag säga. Men så blir det när man har fokuserat på allt annat än träning och att äta rätt för en alldeles för lång tid, då behövs en kickstart.

För att hedra temat lite så lagade jag och Skrutten middagen igår lite efter vårt hälsomål. Det blev lövbiffar fyllda med kvarg som smaksatts med dragon och kalvfond. Till dessert blev det en cheesecake bakad på fullkorns Digestive, hårt vipsade äggvitor som rördes ner i kvarg smaksatt med sukrin och lite hallonsmak och sedan ett berg med hallon och blåbär ovanpå det hela. Slurp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *