En regnig lördag

Efter frukosten på Ritz idag så hade vi egentligen tänkt oss ta en ordenlig runda med fix i trädgården. Åka bort till miljöstationen med en hög med skräp som har befunnit sig på vår uppfart allt för många veckor, röja lite bland ogräs, kratta upp fallfrukt och sedan kanske till och med plantera lite.

Men… Så bestämde sig vädergudarna för att släppa ut precis allt regn som samlats i molnen. Att vara utomhus är ungefär lika med att bli dränkt. Så därför har det istället blivit en tur i några butiker samt en liten liten loppisrunda.

Därefter har vi bäddat ner oss i soffan och kollat av det nya bakprogrammet, Hela Sverige Bakar, och det när regnet smattrade på rutorna, vi befann oss under filtarna och de små o(djuren) sov sött mellan oss så var det nästan så mysigt att man kunde smälla av.

Loppisfynden. Ett stort djupt fat att plantera blommor i och små söta 
skålar (hela tio stycken) som är utmärkta till att äta mellanmålskvarg.

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *