Helgen

Lördagskvällen spenderades hemma hos Kajan som hade bjudit in till födelsedagsmys. Vi var ett gäng med bara tjejer som satt hela kvällen och bara pratade, snackade, pratade och snackade. Allt ifrån vad vi lekte med som barn (nostalgitripp) till hur man ska fördela och diskutera kring ansvar i hemmet. Det mesta avhandlades nästan.

På höga klackar trippade jag och Nea sedan över stadens gator, medan övriga delar av gänget gav sig ut i nattlivet, och vi avslutade med lite slappande i soffan hemma i Hus Nr 24 i våra pyjamasar och bäddade sedan ner oss i sängen.

I söndags överraskade Skrutten mig när han ville åka på en ”lulllull-runda” (hans eget uttryck), och det behövs verkligen egentligen. Vi behöver nog allt få det lite mer ombonat här hemma. Så vi begav oss till Bromölla Möbelaffär (för att försöka hitta en ny soffa att byta ut vår mot, vår nuvarande är på tok för liten) , Mairo (för att beställa gardiner, vilket de snällt hjälpte oss med) och därefter en lunch på Bellas (femtiotals inspirerad restaurang med riktigt trevlig inredning, även om maten var något mer ”skolmatsal”).

Det allra roligaste var nog namnet på gardintyget vi valde, men mer om det när de är på plats.

Ett sideboard från Bromölla Möbelaffär som är lite liknar den vision jag har för vårt kommande matsalsbord som Skrutten fått i uppdrag att bygga. Har nog i och för sig tänkt att brädorna i vårt matsalsbord inte ska vara riktigt så ”råa” och stora som i detta sideboard
Efter shoppingrundan så slängde vi oss på soffan och kollade en film. Och
Strössel skulle helst av allt (som vanligt) ligga precis mellan husse och matte. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *