Drömmen om Gotland

Ungefär från det att Alex Schulman träffade sin Amanda och de spenderade deras första sommar tillsammans på Gotland, där de byggde bo i en gammal lada, så har jag drömt om att ha en sommarstuga på Gotland.

Jag som varken drömt om en sommarstuga tidigare (har man växt upp ute på landet utanför en småstad så får man nästan den där ”landet”-känslan på köpet) eller som någonsin varit på Gotland (om man inte räknar en landstigning klockan 05.15 på en äng då jag en gång i tiden arbetade på båt) så kanske detta är en lite konstig dröm.

Men det ser ju bara så otroligt idylliskt ut. Jag har tidigt sett reportage i inredningsmagasin över familjen Widells olika sommarhus på Gotland och de är lika fantastiska vart och ett av dem.

Nu har den här drömmen tagit lite extra fart efter ett ”hemma hos” tillhörande Hanna Widell som finns på lovelylife.se.

Ser det inte helt underbart ut?

Alla bedårande bilder är lånade härifrån

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *