Nyanlänt per post

Fler paket har dimpt ner i brevlådan denna veckan. Denna gång var det från en hälsokostbutik på nätet och innehöll nyttig kokosnötsolja (att baka, steka med mera i) och en smoothiemis som är 100% organisk. Det här Hälsoracet kan faktiskt ha ändrat vår livsstil – kanske precis det som är meningen?

2 Kommentarer

  • Spännande!! Har oxå cocos olja men extra virgin smakar mycket cocos för mig… Vanlig smakar dock vaselin!!! Men bra till bak och stek! Hoppas få smaka liten Slurp av hälsosmoothien!!! Ja visst blir man lite "störd" av Hälsoracet! 😉

  • ja, visst blir man knäpp? Är helt plötsligt inne på någon konstig "så rent och organiskt som möjligt"-period, som jag i ärlighetens namn inte förväntade mig 😉 Klart du ska smaka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *