Energin är påfylld

Kortdag på jobbet och en dejt med kära mor som resulterade i både ett shoppingrace och en god Caesarsallad på Fenix i Kristianstad = energipåfyllning.

Därefter har jag och Skrutten tagit ett pass på gymmet och sedan syndat med grönsaker och dipp tillsammans med X-Factor på TV:n.

Och som det shoppades på det där shoppingracet. Först kunde vi inte hitta något, men efter att vi fått lite mat i magen och jag berättat för kära mor om ”deoeffekten” (när man inte hittar någonting fastän att man bara ska shoppa så ska man gå in på HM och köpa en deo, billigt alternativ för att få igång shoppingnerven. Det senare kanske inte alltid är så billigt dock) och sedan var vi igång.

Lite kläder på Lindex, väska från Missoni/Lindex, påfyllning av sminkförrådet hos Make Up Store och sist men inte minst en ny kamera på Media Markt. Den där kameran var inte alls planerad, även om jag gått och suktat efter den ett tag, utan vi var egentligen bara på Media Markt på uppdrag av andra. Vi skulle dels kolla om förstärkaren som Skrutten beställs hade kommit och så köpa ett presentkort som skulle ges bort av en vän.

Så stod den där Nikon J2:an helt plötsligt där, och den kunde inte motstås. Så en stor del av kvällen har spenderats med att upptäcka, och lära sig, alla roliga funktioner och inställningar. Än så länge är jag frälst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *