Besök på det blågula varuhuset

Vi har nästan precis kommit hem från ett besök på det blågula varuhuset Ikea, och deras nya gigantiska butik i Älmhult. Vi ville mest kanske åka dit som en utflykt, men lyckades allt fylla varukorgen med både det ena och det andra.

Ljusblåa espressokoppar, whiteboardtavla i glas, kuddar, leksaker till Strössel och Sture och massor av annat. Lunch (köttbullar så klart) fick vi också i magen och även om vi blev trötta i benen efter den långa strapatsen och de långa köerna så var det ett lyckat besök.

Även ikväll kommer jag och Skrutten att hoppa festligheterna. Vi böjer oss för tröttheten och ser till att vila upp oss riktigt ordentligt denna helgen istället. Så kommer säkerligen energinivån vara tillbaka igen i nästa vecka.

Dock ska vi försöka ta oss till grannstaden och se en biofilm. Ska bara få ändan ur soffan först bara…

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *