Bildregn

Kajan var en ängel och fixade mellis till oss både till genrepet. 
Passerade MQ:s skyltfönster och såg ett par snygga skor till Skrutten (de vänstra) frågan är bara vart den kommer ifrån – för MQ har väl inga ”egna” skor? Inte riktigt haft tidsutrymme att kolla igen tyvärr.
Jag och Kajan var spända av förväntan inför första dansshowen i fredags. Nervöst, men roligt. 
Efter att ha försökt knäppa av en bild på min frisyr för dansshowen så insåg jag att min självförnekelse över att det där håret inte alls behöver sig en ny färgning/toning är ganska så destruktiv. De ser ju ut att vara en ”liten” nyansskillnad på färgerna i hårbotten och färgen i längderna. Kanske syns lite mer på bilen än i verkligheten, men ändå så är det dags att slå en pling till frisören. 

Följde med Skrutten på fotbollsturnering i lördags och kom på att mina Ballyskor
faktiskt är ett par ärvda sådana. Och att de har klarat sig helt ok, skickade iväg ett
glatt sms till den förra ägaren och blev lite nostalgisk samtidigt. 

Åkte på väldigt mysigt julbak i söndags och (tyvärr) är denna (konstiga) bilden, på
min ”fudge” som inte alls blev någon fudge utan mer en rinnig kola, den enda bild
jag tog på mysigheterna. Men men… Allt behöver ju inte vara förevigat i bildformat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *