Lugna dagar

I kontrast mot hur dagarna varit tidigare i veckan så har fredagskvällen och lördagen varit ytterst lugna.

Igår hade vi fredagsmys i dess ursprungligaste form – vi käkade tacos, kollade på fredagstv och somnade sedan i soffan framför en film. Kan det bli mer fredag?

Idag har vi istället fått massor gjort. Redan 06.38 tyckte Sture (vid denna tidpunkt kallad kattskrället) att det var dags att gå upp. Vi försökte enas om någon mer timme med huvudet på kudden… men då vaknade så klart Strössel och ville ut. Zzzzz…

Den tidiga morgonen att tacka så har vi hunnit med frukost på Ritz, handlat alla julklappar, hälsat på Skruttens syster med familj, slagit in alla julklappar, köpt gran, klätt granen, förberett skinkan inför morgondagens projekt, spelat spel med Kajan och Nea och, sist men inte minst, sett den fantastiska filmen En prins i New York.

Nu är det dags att stänga även dagens lucka och se vad morgondagens innehåller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *