Ny vecka

Andra veckan på 2013 är redan i full gång, måste erkänna att tvåtusentretton inte känns riktigt bekvämt att uttala ännu… Känns fortfarande som om det ”bara” är tvåtusentolv.

Veckan är i vart fall i full fart redan, även om morgnarna fortfarande är ganska så sömniga. Vi har nog inte kommit in i rätt dygnsrytm ännu, till och med Skrutten ligger fortfarande vaken ikväll och kikar på dokumentär tillsammans med mig. Bådar ju inte riktigt för att morgonen imorgon blir särskilt mycket piggare. Inte riktigt.

Veckan ser inte ut att innehålla något särskilt häpnadsväckande, inte ens helgen har några planer. Fix och trix (plus någon oplanerad rolighet som brukar inträffa) brukar vara resultatet av att hålla det lite planlöst.

Nu får vi nog dock ta tag i den där John Blund.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *