TGIF

Lite så känns det faktiskt. Skönt att det är fredag.

Denna veckans nattsömn har nog varit si så där och därför känns det ”ganska” så bra att kunna ligga och dra sig imorgon.

Vår kära Strössel tror att hon också har bebis i magen, eller hon tror nog förresten att den där bebisen redan kommit ut, och spenderar därför nätterna med att bädda, bygga och inte minst ta hand om (och tvätta konstant) sin ”bebis”. Hennes bebis är en lite småsliten mjukiskanin från Ikea.

Den där kaninen ska hon nu bära omkring på, alla i flocken ska vara samlade (tonhöjden på hennes pip när Skrutten igår lämnade oss lite för att hoppa in i duschen) och hon fick till och med ta med sig kaninen när hon följde med Skrutten till jobbet idag.

Ja ja, är det snart vår så är det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *