Helg

Vi börjar bli riktigt bra på det där med helgfrukost, och det har ju blivit en fin familjetradition här hemma, och igår hade vi lyckan att ett gäng tjejer kom på besök kring frukosttid. Vännerna var samlade igen. 

Massor av mat, skratt, nyheter, updates och mys. Både vänner, barn och hundar fyllde vårt hus. 
Efter brunchen så monterade jag och Skrutten ihop spjälsängen (som vi köpt i andra hand av goda vänner) och sedan skulle vi bara vila benen lite och la oss på sängen. Den där benvilan råkade bli en liten tupplur på två timmar istället. Svårt att hålla sig när hela familjen samlas en lördagseftermiddag och det har varit en tidig morgon. 

Om det är lite tidigt är montera ihop spjälsängen? 

Kanske. Men dels är det för att jag gärna vill se om Sture kan lyckas låta bli den där mjuka madrassen som spjälsängen erbjuder eller i vart fall i god tid lyckas vänja sig av med att hoppa i där. Så att han inte stör en sovandes bebis i framtiden. 
Sedan är det ju klart så att det är väldigt roligt att börja ”boa” så smått även om vi har lång tid kvar. Efter att ha spenderat allt för många veckor med oro och att knappt tro att det är sant att en bebis ska komma till vår familj så tänker jag tillåta mig själv att få njuta och planera lite nu. Även om det kanske är tidigt. 
Små steg och ett i taget. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *