Vilken kväll!

Hur beskriver man en festkväll utan att dra allting i detalj? Det går nog faktiskt inte. Det var alldeles alldeles fantastiskt.

Nervositeten var faktiskt väldigt hög under dagen igår, det kändes mer troligt att allt bara skulle bli katastrof istället för att det skulle bli bra och Skrutten fick sig en släng av de där nerverna. Eller var det kanske hormoner?

Om ni undrar hur arg man kan bli för att ens sambo kommer hem ”sent” när det var dags att börja göra sig i ordning så kan ni nog fråga Skrutten. Oproportionerligt är ett ord som Skrutten nog upprepade många gånger för sig själv.

Trots de där nerverna, trots att tallrikarna till maten glömdes hemma, trots att jag inte hann måla naglarna och trots att Skrutten fick sig en avhyvling precis innan avfärd så blev allting precis så där bra.

När det väl sedan sätter igång. När man står där omgiven av vänner och minglar med ett glas bubbel i handen eller när maten smakar så där superb, när tal hålls och vännerna skrattar, när det spexas. när ögonen lyser på både Skrutten och Ea och när både band och DJ får alla till att röja loss på dansgolvet – kan man vara annat än lycklig då?

Och vet ni vad man själv också blir lite extra glad över? Allas fina komplimanger. När man (enligt sig själv) gjort ett försök till att se snygg ut men ändå känner sig som en blandning mellan en uppblåst ballong och en flodhäst och gästerna istället kommer och säger en massa fina saker. Då går det rakt in i hjärtat och till slut kände jag mig vacker.

Det blev en kväll som jag hoppas var precis vad Skrutten och Ea önskat sig och när vi lämnade festlokalen så kändes det lite magiskt på något sätt. Inte bara för att vi hade haft en fantastisk fest utan för att vi nu visste att detta var sista festen innan det är dags för en ny tid i våra liv.

Tack alla fina fina familj, vänner och bekanta för att ni kom igår och gjorde kvällen till var den var – minnen för livet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *