Lördag

Igår var vår tanke egentligen att hålla oss utomhus för att fixa till i trädgården och bland annat kanske fortsätta med det där staketbyggandet. Men jag var så vansinnigt varm och stod inte ut ute i trädgården – källaren kändes istället som det bästa stället att vara på. 
Så det fick bli lite inomhuspyssel istället och bland många saker så blev det ett spontaninköp av en ny TV. Vi har länge pratat om att skaffa en TV till vardagsrummet för där har vi hittils bara haft en projektor och projektorduk – och dessa fungerar si så där att titta på när solen är framme. 
Så när det var dags för att se prinsessbröllop mitt på dagen så slog vi till. Men ni vet att vissa projekt som verkar enkla ibland kan bli allt annat än enkla?
Detta dels för att vi ville gömma alla sladdar inne i väggen (som vi gjort med högtalarna och allt annat) vilket gjorde att vi fick borra hål i panelen och sedan kämpa med att få igenom sladdarna genom reglar och allt som fanns inne i väggen. Helt klart enklare sagt än gjort. Sedan så lyckas vi (ungefär när vi precis är klara) med konststycket att ta sönder den nyinköpta HDMI-kabeln och det var bara att börja om. Först efter att vi tagit en vända till till butiken för ny sladd då så klart. 
När klockan allt snabbare närmade sig startskottet för prinsessbröllopet så tog vi det smarta beslutet att sätta det på inspelning, så att Skrutten skulle kunna jobba utan att få en mental breakdown av stress, och se det senare på kvällen. 
Efter att vi var klara med vårt ”lilla” projekt så lagade vi en himmelsk grillmiddag. Den där himmelska känslan kan ha påverkats av att vi var både trötta och riktigt hungriga, men det var ändå fantastiskt gott. 
Grillkött marinerat i rosévin (alkoholfritt), vitlök, grillolja, sirap och massor av kryddor, ljummen potatissallad med oliver, kronärtskockshjärtan, lök, gröna äppel och dressing med smak av dijon och sist (men inte minst) grillade grönsaker och aioli. Slurp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *