Andra semesterveckan

Insåg under morgonkvisten att detta faktiskt är min andra semestervecka, som snart lider mot sitt slut, och det har varit väldigt härligt. Dock ser jag fram emot att fler går på semester nu så vi kan njuta tillsammans. Imorgon är det många som inleder sin semester – både Skrutten, vänner och min kära mor. 

Kanske hinner vi med någon stranddag innan Bönan kommer?
Första veckan på min ”semester” avnjöts mest genom att ta igen välbehövlig vila. Det var väldigt intensiva veckor precis innan så därför var det långa stunder på TV-soffan, sovmorgnar var det tänkt också men det verkade lättare sagt än gjort. 
Denna veckan har det istället börjat rycka lite i fixarfingrarna. Så nu är både bebisrum (som också fungerar som ett kombinerat gästrum) förberett, det är städat (lite till finns kvar), w-i-c är organiserad, badrumsskåp rensade, bestickslådor dammsugna och ”viktiga papper”-pärmar fixade. 
Har kommit på en taktik (för att inte bara vänta på Bönan) att hela tiden ”ha något kvar som ska fixas”. Då känns det liksom som om man inte bara sitter och väntar utan att det faktiskt finns någonting kvar som måste göras innan Bönan kommer. 
Och så självfallet, som säkert förstås mellan raderna, så är allt det där fixandet verkligen av underordnad betydelse – som vi längtar efter Bönan. Det är faktiskt inte riktigt klokt och ändå så är det fortfarande lite svårt att förstå att det faktiskt ska komma en bebis till världen. Vår bebis och vår lilla Böna. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *