Vilken dag är det egentligen?

Det är bara att inse att vi fortfarande är kvar i bubblan här hemma. Som sig bör och vi njuter så mycket som vi bara kan.

Vad hittar vi på då?

Dels så råkade vi ju föda barn mitt i en värmebölja så mycket av tiden går därför åt till att försöka hålla både oss och lillan svala, vilket absolut inte är det lättaste. Av denna anledning fixade och trixade Skrutten igår med att bygga om terassen lite så att vi fick en ny staketdel. Detta gjorde nämligen att vi nu kunde spänna upp ett segel över en del av uteplatsen som också skuggar ett stort vardagsrumsfönster = lite svalare inomhus.

Värmen har gjort att de flesta ”aktiviteter” utomhus har vi gjort på kvällen när det blivit lite bättre med värmen. Gått en promenad med vagnen, suttit på uteplatsen och tagit en kall läsk eller bara andats lite frisk luft.

Men den allra mesta av tiden spenderar vi i soffan som blivit vår nya favoritplats. Där tittar vi på TV (matar just nu seriebox efter seriebox), matar, byter blöja (om det inte hänt en allt för allvarlig olycka), sover, kramas, äter, pussas och har det allmänt bara bra.

Däremellan får vi lite härliga besök från familj och lite vänner. Vi har inte stressat på det där med besök ännu just för att hinna landa i vår nya lilla familj, vilket nog är otroligt nyttigt.

Idag åkte vi dock ut och besökte några vänner hemma hos dem. Det var så himla mysigt. Dels för att få komma ut en sväng (till ett något svalare hus också) men också för att prata en massa och allt som hänt och föräldraskapets tusen olika frågor.

Efter några timmar ute på upptåg (som vår lilla böna mest sov sig igenom) så köpte vi med oss lunch hem och kröp sedan tillbaka till vår trygga soffa och myste vidare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *