Precis hemkomna från kalas

Vi har nästan precis kommit hem efter att ha varit på åttaårskalas. Vår lillstrumpas första kalas blev min gudsons lillasysters kalas och vi glömde nästan bort att tänka på att det var hennes första kalas.

Hon var vaken och nyfiken den största delen av kalaset, men slocknade sedan i pappas famn och sover ännu nere i soffan.

Medan pappan och bebisen myst nere i soffan så har den här mamman gjort oss redo för sängen. (Tänk för några veckor sedan var det inte så mycket att ”göra redo”, då gick man och la sig helt enkelt).

Annars så har vi faktiskt varit och badat idag, tillsammans med både barn och hundar. Under eftermiddagen tog vi med oss både Strössel och svägerskan med familj (och hund) och begav oss ut mot havet.

Med vår lilla tjej i den nyinköpta BabyBjörnen så kunde jag plaska med fötterna i vattnet, samtidigt som Skrutten busade runt med systersonen. Det var helt underbart att få ”bada” lite och att känna en frihetskänsla över att vara utomhus.

Vi har ju helt klart gömt oss inomhus de senaste veckorna med tanke på den värme som varit. Så att det är lite svalare vindar är inget vi klagar över.

Nu får jag nog vackert gå ner och se om den där pappan har somnat bredvid bebisen… Det verkar nämligen misstänksamt tyst på nedervåningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *