Snart är det dags för festligheter

De senaste dagarna har vi använt kvällstimmarna här hemma till att pyssla inför det stundande dopet som vi ska ha för vår lilla tjej. 
Det första som åkte upp på pysselbordet  var inbjudningarna. Kan ni förstå hur glad Skrutten blev när det vi (läs: hans sambo) kom på idén att vi skulle pyssla ihop inbjudningarna själva? 
Men som hans sambo njöt. Att pyssla är något som jag finner vara både otroligt roligt och också rogivande. Denna gången fick jag dock ett antal skrattanfall också tack vare min käre Skrutten som satt och svor över de uppgifter som han tilldelades och undrades frågade vad han hade gjort för att hamna på den där pysselstolen. 
Så himla söta blev inbjudningarna till slut och har nu lagts på postlådan. Ska försöka komma ihåg att slänga upp en bild här på det färdiga resultatet, men först efter att de anlänt till de inbjudna gästerna. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *