God morgon måndag

Vi säger god morgon till måndagen och därmed en ny vecka här hemma. Detta är på ett sätt en lite speciell vecka, för det är Skruttens sista vecka hemma innan han återvänder till jobbet och jag och Bönan därmed ska ta hand om varandra själva på vardagarna. 
Hur konstigt känns inte det egentligen?
Vi har ju haft det lite extra lyxigt här hemma i och med att Bönan valde att komma till oss mitt i semestern. Skrutten har ju därför kunnat vara hemma i sex hela veckor, fyra semesterveckor och två pappaveckor, vilket start man får då vill jag lova. 
Så denna veckan ska vi fortsätta att passa på att ha ”semester”. Det vill säga sova ut på morgonen (som vi faktiskt får för vår lilla loppa) och sedan bara ta dagen som den kommer, utan att planera allt för mycket. 
För snart kommer ju den där vardagen. Det känns lite spännande, pirrigt och speciellt att vi nu ska ”återvända” till en vardag och därför lämna vår lilla bubbla. Men vilken vardag vi återvänder till…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *