I myskläder

Ända sedan Bönan kom så har vi faktiskt sett till att ta på oss vanliga kläder här hemma så gott som var dag. Detta kanske för att känna oss lite som vanligt ändå, men också för att ”vanliga” kläder på sommaren ändå bara är svala klänningar, kjolar med en topp till eller något liknande som inte känns särskilt avancerat.

Men idag, när det faktiskt känns som att hösten är lite i antågande, så åkte de där mysbyxorna på. I dessa mysbyxorna har vi ägnat oss åt frukostgäster som kom på besök och därefter bakning av morotskaksmuffins inför att tjejerna kommer hit för lite samkväm ikväll.

Den där bakningen har dock tagit sin lilla tid för jag har, idag, en dotter som inte vill att man ska vara längre bort än cirka 10 centimeter. Varje gång jag försöker flytta mig ifrån soffan (där hon ligger och sover i sin myshörna) så blir det minst sagt ett himla liv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *