Mysmåndag

När tjejerna var här i måndags så passade vi på att göra ett litet bebisbyte. En av mina närmsta vänner har nämligen också precis fått barn, faktum är att de faktiskt råkade stjäla vårt datum då Bönan var uträknad till. Men det bjuder vi så gärna på.

Så skiftade för en liten stund bebis som fick mysa i famnen. Då min väns lilla prins kom några veckor tidigare än beräknat och detta i kombination med att Bönan är i en lite större gosig storlek (hon väger nu 5 250 g) så var storleksskillnaden lite humoristisk. Men ack så mysigt det var.

Tänk när vi la upp våra små hjärtan bredvid varandra, när de sov så sött och de sträckte ut sina små händer mot varandra och sedan stannade så. Nästan så att det såg ut som om de höll varandra i handen. Ja… Hjärtat smälte.

En underbar liten prins i min famn. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *