Sen lunch…

Vi har blivit väldigt duktiga med rutiner efter våra dagar på BB. Under BB-tiden var ju allt uppbyggt kring väl beprövade rutiner och detta speciellt kring mattiderna. För att liksom få ihop vardagen och kanske framför allt inte glömma bort att äta när vi påbörjade vårt familjeliv här hemma så fortsatte vi med dessa rutiner. 
Detta var nog inte direkt någon omställning för Skrutten som älskar rutiner, men för mig var det ett nytt tankesätt. Jag har liksom mera varit ”man äter väl när man är hungrig och väl hungrig så ser man vad som finns i kylen”. Det där senare är ju inte direkt hållbart längre. 
Även om vi missade den planerade lunchtiden lite så blev det ändå en ordentlig lunch med bakad potatis och hemgjord fyllning med gröna äppel och bacon. I och med att potatisarna inte var i det största laget så fick de ackompanjeras av var sin avocadohalva. 
Och igår var vi och storhandlade och dessförinnan så hade vi skrivit matlista för en vecka – hur många vuxenpoäng trillar inte in nu liksom? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *